Autotrust Garantie

 

Met de occasiongaranties van Autotrust weet u zeker dat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Een Autotrust Garantie biedt extra zekerheid. Gebaseerd op de kilometerstand bij aflevering van uw auto en de leeftijd van uw auto is een passende garantiedekking voor uw auto afgesloten. Er zijn twee variaties, namelijk de Instap Garantie en de Uitgebreid Garantie. Één ding is zeker, met een Autotrust Garantie zijn onverwachte reparatiekosten vanaf nu verleden tijd.

Vakkundige claim engineers

Diverse
garantiedekkingen

Dichtbij huis én in Europa

Snelle claimafhandeling

Verrassingen achteraf, daar houden we bij Autotrust niet van. Duidelijkheid en transparantie dan weer wel. Met een Autotrust Garantie weet u precies waar u aan toe bent. En mocht er dan onverhoopt toch iets mis blijken te zijn met uw auto, dan kunt u altijd terecht bij één van de Autotrust Netwerkgarages bij u in de buurt.

Wat is uw voordeel?

Bij Autotrust doen we ons uiterste best om u een zorgeloze rijervaring te bezorgen. Uw belang staat bij ons altijd voorop. Wij zijn er voor u om vragen te beantwoorden. En in het geval van een claim verwijzen wij u graag naar een garage bij u in de buurt of schakelen we een expert in, indien u wenst dat een onafhankelijke partij uw claim nogmaals beoordeelt. Onze voorwaarden zijn helder en duidelijk, wij doen wat we zeggen. Daarom weet u precies wat u van ons kan én mag verwachten.

Defect? Meld uw claim eenvoudig online!

Als u een nieuwe auto koopt gaat u er natuurlijk vanuit dat het een goede aankoop is. Niets is vervelender dan wanneer er toch iets mis blijkt te zijn met uw auto. In dat geval zijn wij er voor u. Claims kunt u eenvoudig online indienen.

 

Garantie mogelijkheden

Door te klikken op de afbeeldingen opent U het .pdf  bestand.